U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

                                                                                                                                                          Napoleonsbaan Noord 10a
                                                                                                                                                          5991nv Baarlo
                                                                                                                                                          077-4773446
                                                                                                                                                          Info@dierenpensionbaarlo.nl

Overige informatie

Winkel
Er is een winkel waar u terecht kunt voor de meeste merken hondenvoerders. Ook is er een ruim assortiment hondenbenodigdheden.
Voor de kat is de keuze beperkter, enkele merken premium voeders en vele soorten blikvoer. Het assortiment vogel en knaagdierenvoeders is beperkt.
 
Trimsalon
Na dit ruim twintig jaar gedaan te hebben zijn we dit af aan het afstoten. Voor pensionhonden is er vaak nog wel een mogelijkheid. Onze voorkeur is echter dat honden die een coupe nodig hebben, dit al voor het verblijf in het pension gedaan hebben. De vachtverzorging is dan namelijk beter te onderhouden. Langharige honden missen in een pension toch de intensieve vachtverzorging zoals deze thuis behoort te gebeuren.
 
Wenst u een geheel schoon en fris ruikende hond na het verblijf in ons pension? Tegen een redelijk tarief kan dit in onze trimsalon gebeuren. Afhankelijk van de duur in het pension geven wij een korting op deze extra service. Deze korting is 5% voor iedere verblijfsdag in het pension.
Als u uw hond gewassen wilt hebben, stellen wij het op prijs dat u van te voren even belt om een tijdstip af te spreken. Wij wassen de hond dan net van te voren, zodat de kans op schoon blijven zo groot mogelijk is. Uw hond wordt dan ook niet meer met andere honden uitgelaten of samen gezet.